Actueel

Hieronder de laatste nieuws & updates over actuele ontwikkelingen

 

RIVM - Corona maatregelen

Veiligheid is onze topprioriteit

Vanwege de nieuwe ontwikkelingen en aangescherpte maatregelen vanuit de overheid inzake corona, brengen we onze uitzendmedewerkers & opdrachtgevers op de hoogte. Met elkaar bevinden we ons in een bijzondere crisissituatie die we nog nooit eerder hebben meegemaakt. De hoogste prioriteit is de veiligheid van onze uitzendmedewerkers en collega’s.
 

Volg de richtlijnen van de opdrachtgever

Voor onze uitzendmedewerkers houden we de coronarichtlijnen van de opdrachtgever aan. Als er vragen zijn, dan kunnen uitzendmedewerkers terecht bij de direct leidinggevende van de opdrachtgever. Voor alle overige vragen over het coronavirus kunnen uitzendmedewerkers altijd terecht bij Buro Emplooi.
 

Uitdagende tijd voor ons allemaal

We begrijpen dat onze uitzendmedewerkers zich in een onzekere situatie bevinden. We doen er op dit moment alles aan om, in samenspraak met onze uitzendmedewerkers, ondersteuning te bieden en waar mogelijk medewerkers door te kunnen plaatsen als er geen werk kan worden verricht bij de opdrachtgever. Om deze uitdagende tijd samen door te komen vragen we om flexibiliteit en begrip. Laten we er met elkaar alles aan doen om de situatie zo werkbaar mogelijk te maken
 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

Bel me terug

Hallo daar!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Buro Emplooi gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.